Wielkanoc w hotelu w otoczeniu przyrody

Wiosna, słońce, spacery po lesie, relaks i suto zastawiony stół…

Czy można spędzić rodzinne Święta bez godzin przepracowanych w kuchni i napiętej atmosfery?

Proponujemy, że w kuchni posiedzimy my, a Ty spędzisz wyjątkowy czas z rodziną.

Zapraszamy na wielkanocny pobyt w Leśniczówce. Przygotujemy zarówno posiłki świąteczne, jak i te mniej tradycyjne. Menu ustalimy wspólnie.

Propozycja menu na śniadanie wielkanocne:

Śniadanie:

  1. Barszcz biały
  2. Kiełbasa biała zapiekana z boczkiem
  3. Sałatka jarzynowa
  4. Jajka faszerowane pastą pieczarkową
  5. Jajka w sosie chrzanowym
  6. Patera swojskich wędlin z serami i winogronem
  7. Pasztet, smalec, chleb wiejski, ogórki kiszone
  8. Bigos
  9. Galaretka drobiowa
  10. Ryba z warzywami
  11. Babka wielkanocna, sernik, ciasto drożdżowe z owocami
  12. Kawa, herbata, soki owocowe, woda

Koszt – 160 zł/osobę

Wielkanocny obiad:

W ramach świątecznego obiadu proponujemy szynkę zapiekaną w chlebie oraz osobno zapiekane farsze (warzywa, ziemniaki, kasza gryczana) z sosami (czosnkowym, chrzanowym i żurawinowym). Taka uczta zadowoli nawet najbardziej wybrednego łasucha.

Szacunkowy koszt posiłku dla 20 osób to 1200 zł.

Kolacja przy ognisku:

Wiosenny wieczór sprzyja aktywnościom na świeżym powietrzu – kolacja w formie ogniska, kiełbaski, bigos, gorący barszcz z krokietem, frytki i pieczywo, to idealny pomysł na rodzinną integrację.

Koszt – 65 zł/osobę

Pozostałe koszty pobytu:

Noclegi:

– w pokoju 2-osobowym – 220 zł/dobę/pokój

– w pokoju 3-osobowym – 270 zł/dobę/pokój (w pokoju dwa pojedyncze łóżka i rozkładana wersalka)

– w pokoju 4-osobowym – 320 zł/dobę/pokój (w pokoju dwa pojedyncze łóżka i rozkładana wersalka dla dwóch osób)

Śniadanie w formie bufetu szwedzkiego – 40 zł/osobę

Obiad (zupa, drugie danie, soki, woda mineralna) – 50 zł/osobę

Kolacja (w formie ciepłego posiłku, soki woda) – 40 zł/osobę

Szczegółowe menu do indywidualnego ustalenia.

Przypominamy, że czworonożni goście są u nas mile widziani i ich pobyt jest bezpłatny.

REZERWACJI MOŻNA DOKONYWAĆ:

  • pod numerem telefonu: 691 946 966
  • mailowo: joanna.grzybiak@przylesko.pl